Íjászat

2023.07.24. 17:00

Molnár József országos bajnok lett 3D-ben - Donázy Imola és Tomsics Balázs ezüstöt, Keszey Gergely pedig bronzérmet szerzett

Kiválóan, négy éremmel zárták a Haladás VSE íjászai a 3D Országos Bajnokságon és a 3D Grand Prix IV. fordulójában.

Sütő Dániel

Molnár József nem talált legyőzőre kategóriájában

Forrás: HVSE

Dupla téttel bíró kétnapos viadalt, a 3D Országos Bajnokságot és a 3D Grand Prix IV. fordulóját rendezték Nagykállón. A Haladás VSE íjász szakosztályát Molnár József, Tomsics Balázs, Keszey Gergely, Donázy Imola, Szabó Gábor és Gajdi József képviselte a tornán. A HVSE kiválósága, Molnár József kimagasló pontszámmal szerezte meg barebow kategóriában újabb országos bajnoki címét, Gajdi József pedig a kilencedik helyen fejezte be a megmérettetést. Donázy Imola felnőtt női csigás íj kategóriában az előkelő második helyet érte el. Tomsics Balázs vadász reflex kategóriában szintén ezüstérmet szerzett. Ugyanebben a mezőnyben Szabó Gábor a kilencedik pozícióban zárt. Keszey Gergely longbow  íjával pedig a dobogó harmadik fokára lőtte magát. Az esemény különlegessége volt, hogy a lőtt pontszámok két versenysorozat eredményébe, a 3D Országos Bajnokságba és a 3D Grand Prix IV. fordulójába is beleszámítanak. A 3D Grand Prix sorozat ezzel véget ért, az összesített eredmények díjazása ősszel várható.

– Elégedettek lehetünk, mindenki hozta a tőle elvárható eredményt – értékelt röviden Takács Gergő szakosztályvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában