Női labdarúgás

2023.07.26. 13:17

Válogatott összetartás vasiakkal - Nyolc Haladás Viktória futballista készült Telkiben

Margret Kratz szövetségi kapitány vezetésével kétnapos tehetségfelmérő tábort tartottak a női válogatottak szakvezetői. A Haladás Viktóriából nyolc játékos vett részt a közös gyakorláson.

Pum András

Csizmadia Zsófia (elöl) és Kovács Virág Telkiben

Fotó: MLSZ.HU

Az évente egy alkalommal megrendezésre kerülő táborban azok a tehetséges játékosok vehetnek részt, akik felkeltették a szövetségi kapitány, Margret Kratz figyelmét, illetve akiket klubjuk részvételre javasolt. A telki edzőközpontban tehetségfelmérő edzéseket és minitornákat tartottak számukra, a legfontosabb cél a válogatott keretek bővítése volt. A játékosok csoportokra bontva, két külön pályán vettek részt technikai és taktikai gyakorlatokkal tarkított edzéseken. Az U19-es korosztály tagjai Szarvas Alexandra és másodedzője, Jason Antille, valamint Gajdóczi Tibor edzésén vettek részt, míg az idősebbekkel Margret Kratz, Rácz Zsófia és Turtóczki Sándor foglalkozott.

A Haladás Viktória együtteséből összesen nyolc futballista, Dobó-Nagy Boglárka, Csizmadia Zsófia, Pintér Tekla, Németh Adél, Kránicz Viktória, Kovács Virág, Varró Veronika és Németh Mirtill vett részt a kétnapos foglalkozáson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában