Kosárlabda

2023.08.11. 11:39

Egis Körmend: Hencsey visszatért, megvannak a Mogyorósy Emléktorna résztvevői

Az őskörmendi Hencsey Tamás hazatért, ő lesz a következő idényben az NB I.-es Egis Körmend kosárlabdacsapatának új marketing menedzsere. A klub tájékoztatott arról is, hogy mely csapatok részvételével zajlik majd az idei Mogyorósy Szilárd Emléktorna. 

Sütő Dániel

Forrás: NS

Fotó: Veres Viktor

A játékosként az MTE színeiben bajnok és kupagyőztes, majd másodedzőként újra kupát nyert, Körmenden született és nevelkedett szakember 2018-ban lett a MAFC vezetőedzője - olvasható a vasi piros-feketék hivatalos közösségi oldalán. Eddig a fővárosban dolgozott, de erre az idényre hazatért, hogy ismét nevelőegyesületét segítse munkájával. Marketing menedzserként a szponzorokkal való kapcsolattartás mellett új támogatók felkutatása a fő feladata. A több mint hatvanéves Rába-parti klub sikerekben gazdag története mellett személyes szakmai elismertsége és az elmúlt években folyamatosan bővített kapcsolatrendszere segítheti őt leginkább ebben.

Szeptemberben immáron a XVIII. Mogyorósy Emléktornát rendezik meg Körmenden. A torna résztvevői: az UBSC Raiffeisen Graz, az Anorthosis Famagusta, a Szolnoki Olajbányász és az Egis Körmend. A vasi piros-feketék klubvezetői egy nívos csapatokat felsorakoztató tornát igyekeztek szervezni a bajnoki nyitány előtti főpróbára. Mivel a csapatok ellátását a körmendiek biztosítják, ezért a mérkőzésekre napijegy formájában belépőt szednek majd, hogy a torna rendezési költségeinek egy részét fedezni tudják. Egy pénztárcabarát áron jelenleg is dolgozik a menedzsment. A torna pontos menetrendjét és a napijegy árát a későbbiekben teszi közzé a klub.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában