Labdarúgás

2023.08.11. 14:35

Haladás: kevesebb egyéni hibát!

A labdarúgó NB II. 3. fordulójában vasárnap 19 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a HR-Rent Kozármisleny vendége lesz.

Pum András

Fotó: Unger Tamás

 A kozármislenyi együttes kerete a nyáron alaposan átalakult, egy kezdőcsapatnyi, azaz tizenegy játékos érkezett és 14 távozott. Az érkezési oldalon a rutinos Egerszegi Tamás, Horváth Péter, valamint a korábban Szombathelyen futballozó Schuszter Ronald neve csenghet ismerősen. A meghatározó játékosok közül Bartha László és Daru Bence távozott. A mislenyiek a legutóbbi bajnokságot az osztályozót jelentő 16. helyen zárták. Az osztályozó első meccsén odahaza 1-0-ra kikaptak az NB III.-as Iváncsától, a visszavágón viszont idegenben 3-0-ra nyertek, így bentmaradtak a másodosztályban. Utána edzőt váltottak, Márton Gábor helyett – egy év után – visszatért Kozármislenybe a korábban a Haladásnál is edzősködő Aczél Zoltán.

 Aztán Kozármisleny a rajton a 96. percben kapott góllal maradt alul hazai pályán a Tiszakécske ellen, legutóbb 2-1-re nyert a Budapest Honvéd vendégeként. A Szombathelyi Haladás két váratlan vereséggel indított a szezont, a BVSC otthonában 1-0-ra, Csákváron 4-2-re kaptak ki a zöld-fehérek. Mindenesetre a vasiak sok gólt ajándékoztak két ellenfelüknek. Kétszer tizenegyesből, egyszer szögletből, egyszer kapushibából kaptak elkerülhető gólt.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában