Nemzetközi kupa

2023.08.02. 18:39

Két csapat itthon, kettő idegenben

Pum András

A négy közül három magyar csapat is előnyből várhatja az Európa-konferencialiga (Ekl) mai visszavágóit. A Bajnokok Ligájából kiesett FTC az Ekl-ben az első meccsen 4-0-ra verte az ír Shamrock Roverst, a 21 órakor (tv: M4 Sport) kezdődő visszavágóra tehát gyakorlatilag el is dőltek a lényegi kérdések. A győzelem hatására – Máté Csaba megbízott vezetőedző szerint – minimálisan jobb a hangulat a csapatnál, de a BL-kiesést még idő lesz feldolgozni. 

A Debreceni VSC 1-0-ra nyert az örmény Alashkert otthonában és történetének 100. nemzetközi kupamérkőzésén a visszavágón 21 órakor (tv: Duna World) a továbbjutás nagy esélyese a Loki. A Kecskemét a Széktói stadionban 2-1-re verte a lett Rigát és bizony a 17 órakor kezdődő (tv: M4 Sport) visszavágón nem lesz könnyű dolga Szabó István együttesének. A ZTE a 91. percben kapott góllal maradt alul a horvát NK Osijek otthonában és az ottani meccs alapján az eszékiek a párharc esélyesei. A meccs 18.45-kor (M4 Sport) kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában