Súlyemelés

2023.08.29. 13:01

Külföldön jártak a szombathelyi súlyemelők - fotók

A Haladás VSE súlyemelő szakosztályának háromfős csapata képviselte a szombathelyi zöld-fehér egyesületet a 37. Szabadka Kupán.

Sütő Dániel

Forrás: HVSE

Idén is meghívást kapott a Haladás VSE súlyemelő szakosztály a Szabadka Kupára, amelyen hárman képviselték a szombathelyi egyesület színeit. Súlycsoportok nem voltak, a súlyemelésben használatos Robi-pontszámítás szerint alakult ki a végeredmény.

Forrás: HVSE

Molnár Kinga 57 kg-t szakított, 82-t lökött, összességében 139 kg-t mozgatott meg. Gyürüs Barbara szakításban 80 kg-ig jutott, a 83 sajnos nem jött össze, míg lökésben második nekifutásra sikerült teljesíteni a 100 kg-t, így az ” össztermése” 180 kg volt. A férfiak mezőnyében Pólya Márton 106 kg-t szakítva, 132 kg-t lökve 238 kg-s összteljesítménnyel abszolválta a versenyt.

Márkus Erzsébet szakosztályvezető tanítványai jól helytálltak. A Haladás VSE együttese negyedik helyen végzett a csapatok rangsorában a házigazda vajdasági Szabadka, a szintén vajdasági Bács, valamint a szlovén Domzale gárdája mögött. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában