Torna

2023.08.08. 14:18

Pethő Petra emlékére fociztak

A helyi SzaSza Pizza 2 sikerével ért véget a Pethő Petra női labdarúgó emléktorna.

Pum András

A tornagyőztes SzaSza Pizza 2 gárdája

Forrás: Giczi Sándor

Ötödik alkalommal – Zsömlye Viktória főszervező hatékony munkájának köszönhetően – került megrendezésre alsósági sportcsarnokban a Pethő Petra női labdarúgó emléktorna. Hét csapat nevezett a viadalra, az együttesek körmérkőzéses alapon döntöttek a helyezésekről. A tornát a celldömölki SzaSza Pizza 2 együttese nyerte. A tornát a csapatok mérkőzései mellett családi programok, hetesrúgó verseny és tombolahúzás is színesítette. 

A legjobb kapusnak Csite-Pongrácz Erikát (SzaSza Pizza 2), a legjobb mezőnyjátékosnak Németh Erikát (Balatonberény), a legjobb celldömölki játékosnak Széplaki Rebekát (SzaSza Pizza 2) választották. A gólkirály Zsömlye Viktória (Szasza Pizza 2) lett. A díjakat Fehér László polgármester, Hencz Kornél alpolgármester és Pethő Petra édesanyja, Pethő Csabáné adta át. A torna bevételét  idén is Márton Csilla gyógyászati kezelésére ajánlották fel.

A Pethő Petra labdarúgó-emléktorna végeredménye: 1. SzaSza Pizza 2, 2. SzaSza Pizza 1, 3. Balatonberény, 4. Gyenesdiás, 5. Aranylábú Vastyúkok, 6. Nagylengyel SE, 7. Vulkán FC. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában