Kosárlabda

2023.09.08. 14:45

Falco-edzőmeccs: Oberwartban kapott ki a vasi gárda

Az osztrák első ligás Oberwart vendégeként kapott ki edzőmeccsen a Falco KC Szombathely NB I.-es kosárlabdacsapata.

Tóth Gábor

Forrás: Cseh Gábor

Második felkészülési mérkőzését nyílt kapukkal játszotta le a Falco – ezt kihasználva rengeteg szombathelyi drukker kísérte el csapatot Ausztriába. Közel telt ház előtt, nagyszerű hangulatban kezdődött az összecsapás – a Falco-szurkolók hazai pályát varázsoltak.

A felek küzdelmes, kiegyenlített meccset játszottak, amelyet izgalmas hajrában a vendéglátó nyert meg. Eredmény: Oberwart–Falco KC Szombathely 68-66 (18-12. 10-25, 23-10, 17-19).

– Nagy élmény volt hosszú idő után ismét találkozni a szurkolóinkkal, az új játékosaink is ízelítőt kaptak abból, hogy milyen tábor előtt játszhatnak a jövőben – mondta Milos Konakov, a Falco KC vezetőedzője. – A meccsről annyit, hogy az energiákkal, a küzdéssel, a fizikai állapotunkkal elégedett voltam. A játék persze olykor azért akadozott – de ez a felkészülés ezen szakaszában teljesen rendben van. Támadásban jól járt a labda, sok helyzetet kidolgoztunk, de a dobások nem igazán sikerültek. Védekezésben követtünk el kisebb hibákat, amelyek inkább a figyelmetlenség számlájára írok. Tanulunk a hibáinkból, és dolgozunk tovább keményen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában