Kosárlabda

2023.09.21. 15:29

Falco KC: jöhet a főpróba!

Pénteklen és szombaton hazai pályán, a Horváth Zoltán Emléktornán vív két edzőmeccset a Falco KC Szombathely kosárcsapata.

Tóth Gábor

Forrás: VN-archív

A 14. Horváth Zoltán Emléktornán a házigazda – a bajnokságban és a kupában is címvédő, a Bajnokok Ligája csoportkörében is rajthoz álló – Falco KC Szombathely mellett a szlovén KK Sencur, az osztrák BBC Nord Dragonz Eisenstadt, és a horvát KK Zobak alkotja a mezőnyt.

– A felkészülésünk utolsó szakaszánál tartunk, az emléktorna tekinthető akár a főpróbának is – mondta Milos Konakov, a Falco KC Szombathely mestere. – Az elmúlt időszakban jól dolgoztak a fiúk, jó úton járunk, alakul a csapatunk – elégedett és bizakodó vagyok. Jó érzés lesz ismét az Aréna Savariában, ismét a szukolóink előtt pályára lépni! Természetesen meg akajuk nyerni a tornát, de elsősorban saját magunkra, a saját játékunkra koncentrálunk. Biztos vagyok benne, hogy két hasznos edzőmérkőzés vár ránk!

14. Horváth Zoltán Emléktorna, péntek: KK Sencur–Coldamaris BBC Nord Eisenstadt 16.30, Falco-KC Szombathely–KK Zabok 19.15. Szombat: bronzmérkőzés 15.45, döntő 18.30

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában