Kosárlabda

2023.09.02. 20:37

Felkészülés: 22 pontot vert a Honvédra a Falco!

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Falco KC Szombathely NB I.-es kosárlabdacsapata: a vendég Honvéd ellen nyert nagyon simán, 22 ponttal (103-81) – még pénteken este.

Tóth Gábor

Forrás: MW/archív

Fotó: Dömötör Csaba

A felkészülési mérkőzések sorát a Honvéd elleni hazai edzőmeccsel kezdte a Falco KC – a mérkőzést zárt kapuk mögött rendezték, az összeállításokat, a dobókat nem tették közzé a klubok.

Eredmény: Falco KC Szombathely–Budapesti Honvéd SE 103-81 (28-18, 20-21, 26-18, 29-14).

– Elégedett vagyok az első edzőmeccsünkkel – értékelt Milos Konakov, a Falco KC Szombathely vezetőedzője. – Csütörtök volt az első nap, amikor öt az öt ellen edzettünk, ehhez képest egy egészen összeszedett 40 percet láttam. A támadóoldalon mutatott játék, hozzáállás nagyon tetszett, jól járattuk a labdát, 30 gólpasszt adtunk. Védekezésben is nagyon akartak a srácok, hibáink azért voltak, de ez teljesen rendben van a felkészülésünk ezen szakaszában. Akad még dolgunk bőven, hogy a taktikai elemeket rendezzük, finomítsuk, de erre lesz időnk, hiszen mint mondtam, a felkészülési időszak elején járunk. Most van egy teljes hetünk edzeni, dolgozni, aztán majd a második edzőmeccsen újra megnézzük, hogy hol tartunk.

A Falco KC csütörtökön 18 órakor az osztrák élvonalbeli Oberwart vendégeként vívja második edzőmeccsét

– Az oberwarti felkészülési mérkőzés nyílt kapus lesz, ezért nagyon várjuk szurkolóinkat. Remélem, minél többen elkísérnek majd minket, minél többen lesznek kíváncsiak az új csapatunkra. Mi pedig természetesen nagyon várjuk, hogy újra találkozhassunk a drukkereinkkel – zárta szavait Milos Konakov.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában