Labdarúgás

2023.09.29. 17:00

Kupameccs Budaörsön - Szombaton 17.30-kor a nyolc közé jutásért küzd a Haladás Viktória

A női labdarúgó Magyar Kupa 4. fordulójában szombaton 17.30-kor a nyolc közé jutásért a Haladás Viktória a Budaörsi SC otthonában lép pályára.

Pum András

Forrás: MW/archív

A két csapat a tavalyi kupasorozatban is összecsapott egymással, akkor a vasiak nagyon simán, 6-0-ra nyertek az akkor másodosztályú Budaörs vendégeként. Azóta a budaörsiek feljutottak az NB I.-be, a szombathelyiek pedig a bajnokságban a második fordulóban 2-0-ra nyertek idegenben ellenük. A Budaörs az NB I.-ben mind az öt mérkőzését elveszítette, két gólt szerzett és 23-at kapott – nincs tehát jó formában.

– A budaörsiek a bajnokságban nem szerepelnek jól, úgyhogy biztosan még nagyobb hangsúlyt fektetnek a kupára – mondta Markó Edina, a Haladás Viktória vezetőedzője. – Noha a bajnokságban 2-0-ra nyertünk, egyáltalán nem volt az sima siker: ellenfelünk nagyon visszaállt, masszívan védekezett, ráadásul kánikulai melegben játszottuk a meccset. Megszenvedtünk a három pontért. A szombati is nehéz meccs lesz, éppen ezért fontos a jó helyzetkihasználás és az is, hogy a védekezési hibáinkat kiküszöböljük.

Döntetlennél nincs hosszabbítás, egyből tizenegyesek következnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában