Helyi sport

2023.10.01. 19:44

4. Sawarrior Games – ismét crossfitverseny

Már negyedik alkalommal rendezik meg szombaton a Sawarrior Gym edzőteremben a Sawarrior Games elnevezésű crossfitversenyt.

Tóth Gábor

Kétfős csapatok versenyeznek női és férfi kategóriában – négy különböző számban. Az első versenyszámban az erő-állóképességet tesztelik a szervezők evezőgéppel, különböző súlyok cipelésével. A második számban a csapatmunka dominál (rúddal guggolás, lökés, dobozugrással, egykezes felvétel és lökés hexa súlyzóval, burpee).

 A harmadik feladatban az erőé a hangsúly, ismétlést kell végrehajtani guggolással és vállból lökéssel keretben. A negyedik etapban az ügyességen lesz a hangsúly (talicskajárás, társcipelés, guggolás, nehézugrókötél). A szabadban és beltéren is lesz feladat. Húsz páros csap össze – nevezni már nem lehet. 

Érkeznek sportolók Sopronból, Kapuvárról, Körmendről, Szentgotthárdról, Sárvárról és Győrből. Profik és kezdők is lesznek a mezőnyben – például a szenior crossfit-világbajnoki ezüstérmes soproni Kovács Adrián. A szombati verseny 9-től 17 óráig tart. A kilátogatók egy sokszínű és izgalmas viadalt nézhetnek meg – a vendégek kipróbálhatják az eszközöket, belekóstolhatnak a crossfit világába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában