Kosárlabda

2023.10.14. 08:00

Falco-Kaposvár - jön a harmadik szombathelyi győzelem?

Az NB I.-es kosárlabda-bajnokság 3. fordulójában a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely a Kaposvárt fogadja szombaton 18 órakor.

Tóth Gábor

Milos Konakov csapata felkészült a meccsre

Forrás: NS/Földi Imre

A Falco címvédőhöz méltóan, két győzelemmel kezdte a szezont – és az volt az ember érzése, hogy a Pécs (112-98) és a Honvéd (72-81) elleni is csak annyit adott ki magából, amennyit nagyon kellett. A korábbi Falco-játékos, Falco-edző, Váradi Kornél által irányított Kaposvár kikapott Körmenden (80-71), majd legyőzte a Pécset (94-80).

– A Kaposvár a nyáron teljesen átalakult, új edző irányít, rengeteg új játékost igazolt – jelezte Milos Konakov, a Falco Vulcano Energia KC Szombathely mestere. – Felkészültünk ellenfelünkből – igaz, még talán alakulófélben van a játéka. Az utolsó nyugodt napokat éltük meg a héten, amikor még csak hetei egy meccsre kellett készülnünk – a jövő héten kezdődik a Bajnokok Ligája. Ennek megfelelően higgadt, szervezett csapatjátékot várok a fiúktól, és agresszív, hajtós védekezést szeretnék látni! Teljes a csapatunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában