Helyi sport

2023.10.09. 12:01

NB II.: kozármislenyi siker a Vasas ellen

A labdarúgó NB II.-ben a Kozármisleny tovább folytatta jó szereplését. Aczél Zoltán csapat a Vasast verte és már harmadik a tabellán.

Pum András

Az NB II.-ben a Kozármisleny  fordulatos mérkőzésen, a 92. percben szerzett góllal verte 4-3-ra a Vasast. Érdekesség, hogy a kispadokon két olyan edző ült, akik korábban a Haladásnál is dolgoztak: Aczél Zoltán, illetve Desits Szilárd. A piros-kékek második gólját az exszombathelyi Tóth Milán lőtte. Az ETO FC Győr simán verte a kiállítás miatt a meccset tíz emberrel befejező Budafokot.

Az NB III.-ban a harmadik Veszprém nem bírt a Doroggal. A Sopron viszont kiütötte a Gyirmót II-t.

A női labdarúgó NB I.-ben az FTC hetet rúgott Székesfehérváron, érdekesség, hogy valamennyi gólt más futballista szerezte. A zöld-fehérek szerdán a Haladás Viktória vendégei lesznek. Az MTK 3-0-ra verte a Diósgyőrt, a Győrnek sem jelentett gondot a Szeged.

Az NB II. 10. fordulójának eredményei: Nyíregyháza–Kazincbarcika 1-0, Kozármisleny–Vasas 4-3, Csákvár–Ajka 1-0, BVSC-Zugló–Gyirmót 0-3, Budapest Honvéd–Mosonmagyaróvár 3-1, Tiszakécske–Pécs 0-0, Siófok–Soroksár 0-1, ETO FC Győr–Budafok 4-1, Szombathelyi Haladás–Szeged Csanád-Grosics Akadémia 1-1.

Az NB III. 10. fordulójának eredményei: ETO Akadémia–Budaörs 2-2, Szombathelyi MÁV Haladás VSE–Balatonfüred 2-2, ZTE II.–III. kerületi TVE 0-1, Komárom–Puskás Akadémia II. 1-0, Sopron–Gyirmót II. 5-0, Kelen–Bicske 0-2, Veszprém–Dorog 2-2, Csorna–Tatabánya 0-2.

A Női NB I., 6. fordulójának eredményei: Haladás Viktória–Puskás Akadémia 1-3, Fehérvár–FTC 0-7,  Szeged–ETO FC Győr 0-4, MTK–Diósgyőri VTK 3-0, Astra–Szekszárd 2-2, Budaörs–Soroksár 0-4. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában