Labdarúgás

2023.10.15. 07:00

NB III.: a Puskás II. fogadja a Haladást

Az NB III.-as labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában a Szombathelyi MÁV Haladás VSE a Puskás Akadémia II. vendégeként lép pályára vasárnap 11 órakor.

Tóth Gábor

Forrás: VN-archív

Az újonc, a bentmaradást megcélzó Haladás VSE kezd kilábalni a hullámvölgyből, ugyanis három vereség után előző két mérkőzését már döntetlennel zárta. A Puskás II. sincsen jó formában, három vereséggel a háta mögött készül a szombathelyiek elleni mérkőzésre. A HVSE és a Puskás II. is 11 pontot gyűjtött eddig – két közvetlen rivális lép pályára.

– Sajnos sok pontot elhullajtottunk az utóbbi hetekben, így már ott vagyunk a veszélyzóna közvetlen közelében, ettől kezdve pedig minden mérkőzésnek óriási a tétje – mondta Szenczi Imre, a HVSE mestere. – A Puskásnak is nagyon kell minden egyes pont, ráadásul a hétvégén nincs NB I.-es forduló, ezért vélhetően sok visszajátszóval lesz megerősítve ellenfelünk kerete. Nem mi lépünk pályára esélyesként, de természetesen szeretnénk pontot, pontokat szerezni – ami bravúr lenne. Nem nézünk ki jól, Horváth Márk sérült, többen pedig betegséggel bajlódnak, edzéseket hagytak ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában