Versenyző

2023.10.31. 20:56

Remekül halad a felkészülése

Az Egyesült Államokban készülő Savaria Speedskating Team versenyzője, Mercs Abigél új egyéni csúcsot ért el 1500 méteren az amerikai nagypályás gyorskorcsolyázók országos bajnokságán.

Sütő Dániel

Ahogyan arról korábban írtunk, kilépett komfortzónájából és elhagyta Európát a Savaria Speedskating Team versenyzője, Mercs Abigél, aki meg sem állt az USA-beli Utah államig, hogy ott készülhessen fel az új téli szezonra. Az október végén megrendezett amerikai időfutamon Mercs Abigél 4.23,07-et futott 3000 méteren, ami igen közel volt az egyéni csúcsához. Az elmúlt hétvégén pedig a Milwaukeeban megrendezett amerikai nagypályás gyorskorcsolyázók országos bajnokságán vett részt, amelyen 1500 méteren 2.04,38-as időt ment, ami Personal Bestet ér számára.

– A technikámon nagyon sokat sikerült javítanom, erősnek érzem magam, nagyon bizakodóan várom a szezont! – osztotta meg gondolatait a hazai szövetség közösségi oldalán Mercs Abigél.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában