Eredmények

2023.10.25. 12:46

Szép sikereket értek el a vasi díjugratóink

Jól szerepeltek díjugratóink a Vas Vármegyei Döntőben. A rendező Vasi Pegazus Egyesület színeiben szereplő Varga Virág Kamilla két számban is győzni tudott.

Sütő Dániel

Forrás: Illusztráció/Nemzeti Sport

Ezúttal is a jáki illetőségű Vasi Pegazus Egyesület volt a házigazdája a díjugratók idei Vas Vármegyei Döntőjének, amely Dobrádi György nevét viseli. A felkészítő versenyszámokat követően a 100 cm-es kezdő lovasok pattantak nyeregbe, kik közül Szele Flóra (BR RIDING LE) végzett az élen Csillogó nevű lovával, mögötte Nagy Csenge (Katafai Lovas SE) és Rosta Rella Evelin (SomLó Térség LE) végzett. A 100 cm-es nyitott versenyszámban Unger Jázmin (MLK Petőfi LK Söpte) nyert Betti lovával Dobrádi Zsolt (Dobrádi LK) és Kozma Renáta (Jáki LK) előtt. 

A 105 cm-es kategóriában Kiss József (Szinesei LE) lett az első Halifax lovával, Vörös Bence (Pagony) második, Takács Vanda (Endrődy LE) harmadikként zárt. A 110 cm-es ifjúságiak között a két SomLó Térség LE-s induló közül Benedek Zsuzsanna győzött Simonics Gréta előtt. A 110 cm-es amatőrök nyitott versenyében Varga Virág Kamilla diadalmaskodott (Vasi Pegazus) megelőzve Bajkó Mercédeszt (Szikszai Military LSE) és Bosits Boglárkát (Bosits Lovasfarm). A 120 cm-es nyitott versenyszámban szintén Varga Virág Kamilla győzött, míg a 125 cm-es felnőttek között Bajkó Mercédesz nyert Bosits Boglárka előtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában