Extraliga

2023.11.21. 12:41

Asztalitenisz: hengerelt a Celldömölk

A férfi asztalitenisz Extraliga 5. fordulójában a Celldömölki VSE I. 7:0-ra verte a két emberrel érkező mosonmagyaróvári ellenfelét.

Pum András

Forrás: VN

Celldömölki VSE-Vulkán Fürdő I.–MTE 1904-Hoffer 7:0. Celldömölk, Opál-csarnok, férfi asztalitenisz Extraliga-mérkőzés, 5. forduló.

Páros: Fazekas, Jakab–Ócsai, Németh P. 3:0 (1-0). Egyéni, 1. forduló: Huzsvár–Ócsai 3:1, Fazekas–ellenfél nélkül 3:0, Jakab–Németh P. 3:1 (4-0). 2. forduló: Huzsvár–ellenfél nélkül 3:0, Jakab–Ócsai 3:0, Fazekas–Németh P. 3:0 (7-0).

Forrás: VN

A vendégek nélkülözték legjobb játékosukat, Gerold Gábort, így foghíjasan, két emberrel álltak asztalhoz. Jól indult a mérkőzés a hazaiak számára, a Fazekas Péter–Jakab János kettős magabiztosan hozta a párost. Az első egyéni körben a két fiatal, Huzsvár Erik és Ócsai Máté színvonalas meccset vívott, melyen a celldömölki játékos 3:1-re nyert meg. Jakab is legyőzte ellenfelét, így a vasiak az első kör után 4-0-ra vezettek – ezzel el is dőlt a mérkőzés. Az utolsó fordulóban Jakab és Fazekas is biztosan nyert, így végül a Celldömölk a vártnál jóval simábban gyűjtötte be a pontokat.

Győzött: Fazekas 2, Jakab 2, Huzsvár 2, Jakab-Ócsai.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában