Torna

2023.11.27. 14:33

Csehországban a SZoSI-tornászok - A Sportiskola tehetségei a brnoi Jan Gajdos Memorialon léptek szőnyegre

A Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola torna szakosztályának három tehetsége, Balogh Róza, Vass Rebeka és Zimmer Liána mutathatta be gyakorlatát a Jan Gajdos Emlékversenyen.

Sütő Dániel

Forrás: SZoSI

A közelmúltban a csehországi Brnoban ismét megrendezték a Jan Gajdos Emlékversenyt, amely kiváló lehetőséget nyújtott a serdülő korú tornászok számára, hogy nemzetközi mezőnyben szerepelhessenek. Idén a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. leány torna szakosztályát a 2014-es születésű Balogh Róza, a 2012-es Vass Rebeka és a 2011-ben született Zimmer Liána képviselte – számolt be az esemény részleteiről a Sportiskola hivatalosa közösségi oldala. A szakosztály tanítványai magabiztosan mutatták be a gyakorlataikat a jóval idősebb mezőnyben, így kiváló tapasztalatszerzési lehetőség volt ez számukra és edzőiknek is. A cél a gyakorlatokba frissen beépített új elemek sikeres végrehajtása volt, aminek a szombathelyi Sportiskola mindhárom tornásza eleget tett. Balogh Rózát Papp Katalin és Réti Gergő készítette fel a versenyre. Vass Rebeka és Zimmer Liána Hüll Tamás és Csillag Tünde keze alatt pallérozódott, utóbbi nem mellesleg a versenyen bíróként is tevékenykedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában