Helyi sport

2023.11.11. 17:37

Kikaptak az aligátorok

Az OB/B-s vízilabda-bajnokság 8. fordulójában az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) két góllal alulmaradt a Cegléd ellen.

Vaol.hu

Ceglédi VSE–AVUS 11-9 (5-1, 2-4, 2-3, 2-1). Cegléd, 80 néző, OB I/B-s vízilabda-mérkőzés, vezette: Ercse, Balogh.

AVUS: Antoni – Hajmási 2, Makrai, Németh B., Sági 3, Juhász S., Kertész 1. Csere: Galambos B. 1, Makarenko, Berényi, Kovács K. 2,  Edző: Péter.

Hosszú percekig nem esett gól, majd büntetőből, aztán emberelőnyből a ceglédiek két góllal elhúztak.  Sági – szintén emberfórból – szépített, ám a negyed hajrája a hazaiaké volt,  az utolsó másfél percben háromszor is betalált a Cegléd (5-1). A második negyedben mindkét oldalon egy-egy gól született (6-2), majd megkezdte a felzárkózást az AVUS. Az aligátorok  Sági, Kovács Kevin és Kertész révén 6-5-re alakították az állást. A szünet előtt viszont a hazaiak is betaláltak, így 7-5-re módosult az eredmény. A harmadik negyed ben is végig a ceglédiek vezettek, a Csaba Mártont nélkülöző vasiak kapaszkodtak, így az utolsó negyedre 9-8-as hazai fórral fordultak a felek. Fél perc után máris kettő volt közte (10-8), de öt perccel a lefújás előtt Kovács Kevin góljával már 10-9 volt az állás. Izgalmasan alakult a meccs, levegőben lógott az egyenlítés, ám egy másodperccel a lefújás előtt Kovács Milán találatával végül 11-9-e nyert a Cegléd.

Az AVUS az első negyed végén „bealudt”, utána pedig már csak végig futott az eredmény után.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában