Labdarúgás

2023.11.12. 07:07

NB III.: Tatabányán a Haladás VSE - kellene bravúr!

Az NB III.-as labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában a Szombathelyi MÁV Haladás VSE a Tatabánya vendégeként lép pályára vasárnap 13 órakor.

Tóth Gábor

A Tatatbányra remek szezont fut, második a tabellán, a feljutásért harcol. Míg az újonc Haladásnak a bentmaradás a célja. Egyértelműen a házigazda az összecsapás esélyese.

- Egy rosszul sikerült mérkőzés után vagyunk, hazai pályán kaptunk 3-1-re a Dorogtól úgy, hogy az eredmény mellett a játékunkkal sem voltam elégedett - mondta a HVSE mestere, Szenczi Imre. - Ráadásul további sérülések is sújtották a csapatot. Ugyanis Németh Milán és Balogh Ákos térdsérülést szenvedett a Dorog ellen - utóbbit lehet, hogy erre az évre el is veszítettük. Ákos sérülése a fiatal szabály miatt duplán sújt minket... Jelen pillanatban azt sem tudom, hogy kikkel tudjuk felvenni a harcot az egyik bajnokesélyes otthonában. Pedig most már bravúr pontokra is szükségünk lenne - hogy a téli szünetet a vonal felett töltsük. De nem adjuk fel, továbbra is megteszünk mindent, hogy a célunkat teljesítsük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában