Ezüstérmet szerzett a Lurkó UFC

2023.12.06. 10:55

Ausztriában szerepelt teremtornán a szombathelyi utánpótláscsapat

Második helyen végzett a Lurkó UFC az ausztriai U7-es nemzetközi labdarúgó-emléktornán.

Az ausztriai teremtornán második helyen végzett Lurkó UFC

Forrás: Lurkó UFC

A kelet-stájerországi Vorauba utazott nemzetközi teremtornára a Lurkó UFC U7-es korosztálya. Nemes Adrián a Szabó Dávid, Maros Benett, Topor Benedikt, Zuggó Donoven, Kámán Kolos, Tóth Soma, Spaits Jácint, Zsidai Vajk Soma összetételű kerettel szerepelt az ausztriai eseményen. A zöld-feketék a B-csoportban léptek parkettre: a sinabelkircheni FAZ-Ost ellen 5-1-re, az USV Dechantskirchen ellen 6-0-ra, míg a Juniors Hartberg „B” csapata ellen 4-3-ra győztek. Csoportelsőként az elődöntőben a Juniors Hartberg „A” gárdájával mérkőztek meg, akiket 4-0-ra megvertek. Így a döntőben ismét a hartbergi B-vel játszhattak a szombathelyiek. Ezúttal is szoros volt az összecsapás, amit a stájer csapat 2-1-re nyert meg, így a Lurkó UFC a második helyen zárt.

– A srácok kiváló játékot és hozzáállást mutattak. Nagyon büszke vagyok rájuk, nincs miért szomorkodniuk, mindent megtettek a tornagyőzelemért. Gratulálok a produkciójukhoz – értékelt a vezetőedző, Nemes Adrián.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában