Edzői értékelés

2023.12.19. 20:16

Így látták a vezetőedzők a Falco-Le Mans BL-meccset - nyilatkozatok

A kosárlabda Bajnokok Ligája 6. fordulójában, az utolsó csoportkörben a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely a francia Le Mans gárdáját gyűrte le nagy csatában – hajrában. Így értékeltek a vezetőedzők a találkozó után:

Tóth Gábor

Fotó: © Cseh Gábor

Milos Konakov: – Nagy csatát vívtunk, örülök, hogy a játékosaim végig bírták erővel a tempót, végig bírták koncentrációval a 40 percet. Ráadásul többek is kisebb sérüléssel, betegséggel vállalták a játékot. Csapatként játszottunk, kiosztottunk 24 gólpasszt úgy, hogy több tiszta dobást is rontottunk – bíztunk egymással. Sajnálom, hogy Perl utolsó dobása nem továbbjutást, hanem „csak” győzelmet ért. Kicsit több szerencsével talán tovább is juthattunk volna ebből az erős csoportból – de ilyen a kosárlabda. Fárasztó időszak zárult le számunkra, most kicsit szusszanunk, aztán dolgozunk tovább.

Elric Delord: – Jó meccset játszottunk, egy végig kiélezett, küzdelmes összecsapást – ráadásul remek volt a hangulat a csarnokban. Számunkra a legfontosabb az volt, hogy jól gazdálkodjunk a percekkel, hogy letudjuk a meccset sérülés nélkül, illetve, hogy elég időt adjunk a fiataloknak. Bár kikaptunk, kaptam pozitív visszajelzéseket a csapatomtól.

Tudósítás és fotók:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában