Labdarúgás

2023.12.06. 11:28

Játékra kész a Hali kapitánya - Rácz Barnabás térdsérülése már a múlté

A Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgócsapatának csapatkapitánya, Rácz Barnabás sérülése után legutóbb a Gyirmót ellen már pályára lépett.

Pum András

Rácz Barnabásnak csak egy bajnokit kellett kihagynia

Fotó: Unger Tamás

A Szombathelyi Haladás csapatkapitánya, Rácz Barnabás a Vasas (3-3) elleni mérkőzésen szenvedett térdsérülést. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a középpályás nem dőlt ki hosszabb időre, „csak” folyadék gyűlt össze a térdében - ezért az ajkai bajnokit hagyta ki, a legutóbbi fordulóban a Gyirmót ellen – ha csak a 87. percben is – pályára lépett.

– A Vasas elleni mérkőzést követően egy hetet hagytam ki, múlt hét elején viszont már edzettem, igaz, akkor még nem teljes intenzitással – mondta Rácz Barnabás. – Az első egy-két napban elővigyázatosságból csak a térningek háromnegyedét csináltam végig, de a meccs előtti utolsó, szombati edzésen már teljes intenzitással dolgoztam. Előre nem volt megbeszélve, mennyi játékpercet kapok a Gyirmót ellen, illetve az biztos volt, hogy még nem leszek kezdő. Végül a hosszabbítással együtt hat percet töltöttem a pályán, szerencsére egyáltalán nem fájt a térdem, semmi gondom sem volt. Annak tehát örültem, hogy ismét futballozhattam, annak nem, hogy döntetlen lett a vége. Mivel korábban csak egy hetet hagytam ki, jó erőállapotban vagyok, úgyhogy semmi akadálya a vasárnapi, BVSC elleni játékomnak sem.

A Haladás az idei utolsó – a tavaszról előrehehozott első – fordulóban vasárnap 17 órakor a BVSC-Zuglót fogadja.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában