Eredmények

2023.12.20. 11:57

Karamboloztak a celldömölki asztaliteniszezők

Dupla fordulót rendeztek az elmúlt hétvégén az asztalitenisz Extraligában. A Celldömölk előbb 7-0-ra nyert Fehérváron, majd ugyanilyen arányban kikapott Soltvadkerten.

Pum András

A Fazekas–Jakab páros egy meccset megnyert, egyet elveszített.

Forrás: VN/Giczi Sándor

Honvéd Szondi György SE I.–Celldömölki VSE-Vulkán Fürdő I. 0:7. Székesfehérvár, asztalitenisz Extraliga-mérkőzés, 7. forduló.

Páros: Molnár K., Jakab G.–Fazekas, Jakab J. 1:3 (0-1). Egyéni, 1. forduló: Kishegyi–Jakab J. 2:3, Zombori–Huzsvár 1:3, Molnár K.–Fazekas 1:3 (0-4). 2. forduló: Kishegyi–Huzsvár 0:3, Molnár K.–Jakab J. 2:3, Zombori–Fazekas 0:3 (0-7).

Jól kezdődött a meccs a celldömölkiek számára, a Fazekas-Jakab duó megnyerte a párost. Az első fordulóban Jakab János 0:2-ről fordítva nyert Kishegyi ellen, Huzsvár jó játékkal legyőzte Zomborit, Fazekas pedig simán verte Molnárt. Az utolsó körben Fazekas és Huzsvár is magabiztosan hozta meccsét, míg Jakab szoros találkozón diadalmaskodott. A Cell magabiztos győzelmet aratott. Győzött: Jakab J. 2, Fazekas 2, Huzsvár 2, Fazekas–Jakab J.

Jollywood Soltvadkerti TE-Celldömölki VSE-Vulkán Fürdő I. 7:0. Soltvadkert, asztalitenisz Extraliga-mérkőzés, 8. forduló.

Páros: Lei, Djilas–Jakab, Fazekas 3:1 (1-0). Egyéni, 1. forduló: Zoltán–Jakab 3:1, Djilas–Huzsvár 3:2, Lei–Fazekas 3:1 (4-0). 2. forduló: Zoltán–Huzsvár 3:1, Lei–Jakab 3:2, Djilas-Fazekas 3:1 (7-0).

A mérkőzést megelőző este a székesfehérvári bajnokijukról a fővárosba hazatérő celldömölki játékosok egy autóbaleset vétlen résztvevői voltak – egy másik jármű belehajtott a kocsijukba – így nem éppen nyugodt hangulatban utazhattak másnap Soltvadkertre. 

Szerencsére a három játékosnak semmi baja sem történt a balesetben. A soltvadkerti bajnoki szoros meccseket hozott, de valamennyi a hazaiak javára dőlt el. Hiába vezettek egy-egy meccsen a celliek, a végén a hazaiak fordítottak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában