Labdarúgás

2024.01.05. 20:41

A Haladástól távozó Doktorics Áron a Vasasban folytatja - hivatalos

Vaol.hu

Forrás: vasasfc.hu

Beigazolódott az értesülés, amely szerint a Szombathelyi Haladással szerződést bontó Doktorics Áron a Vasasban folytatja pályafutását. A tehetséges középpályás ősszel 17 bajnoki- és két Magyar Kupa-mérkőzésen lépett pályára. Pályafutását a Lurkó FC-ben kezdte, 2011 óta viszont egy rövid, MTK-s kitérőt követően már a Szombathely korosztályos együtteseiben lépett pályára.

- Nagyon örülök, hogy a Fáy utcába kerültem, alig várom, hogy bizonyíthassak és rászolgáljak a belém vetett bizalomra. Hosszútávon az élvonalban szeretnék játszani, így természetesen ugyanaz a célom, mint a csapatnak: a feljutás - nyilatkozta a Vasas hivatalos oldalán Doktorics. 

- Fiatal vagyok, de bízom benne, hogy minél több mérkőzésen lehetőséget kapok majd és hamarosan stabil és fontos tagja lehetek a Vasasnak. Nehéz féléven vagyok túl, de nagyon várom az előttem álló kihívásokat, valamint azt, hogy tanulhassak a korábbi élvonalbeli és válogatott játékosoktól – az edzéseken a meccseken, valamint a pályán kívül egyaránt. Ballábas vagyok és több poszton is szerepeltem már, de leginkább szárnyvédőt szeretek játszani a bal oldalon. A sebességem és az erőnlétem is megvan ehhez, a cselezőképességem mellett pedig talán azt emelném még ki, hogy jól tudok együttélni a játékkal - fogalmazott

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában