Labdarúgás

2024.01.04. 12:32

Doktorics Áron a Vasasba igazol? - Kelendőek a volt Haladás-futballisták

Sajtóinformációk szerint Doktorics Áron a Vasasban, Derekas Zoltán Kecskeméten, míg Simut Mario Lucas a Fehérvár FC-ben folytathatja pályafutását.

Pum András

Doktorics Áron is távozott

Fotó: Unger Tamás

Mint arról a Szombathelyi Haladás és lapunk is beszámolt, a klub tartozása miatt a  Haladás NB II.-es labdarúgócsapatának három futballistája, Doktorics Áron, Simut Mario Lucas és Derekas Zoltán előbb feljelentette a klubot, majd mivel – akkor még – továbbra sem kaptak fizetést, szerződést bontottak és szabadon igazolhatóvá váltak. Nos, a Nemzeti Sport úgy tudja, hogy a védő Simut Mario Lucas – aki szerepelt már a magyar U19-es és az U21-es válogatottban is – a labdarúgó NB I. 3. helyén álló Fehérvár FC-hez ír alá.

Doktorics Áront korábban a csakfoci.hu a Nyíregyházával hozta szóba, most a portál arról ír, a zöld-fehérek saját  nevelésű támadó középpályása az NB II. 4. helyén tanyázó Vasasban köthet ki. Míg a tavaly tavasszal keresztszalag-szakadást szenvedett támadó, Derekas Zoltán – szintén a csakfoci szerint – az NB I. 8. helyén álló Kecskeméti TE csapatában kezdi el a téli felkészülést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában