Kosárlabda

2024.01.06. 20:30

Falco-Honvéd utáni nyilatkozatok: így látta a küzdelmes mérkőzést a két vezetőedző

Az NB I.-es kosárlabda-bajnokság idei első játékapján, a 15. fordulóban a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely a vendég Budapest Honvédot verte izgalmas hajrában 89-79-re.

Vaol.hu

Fotó: © Cseh Gábor

Milos Konakov: – Mindenképpen győzelemmel akartuk kezdeni az új évet – ez sikerült. Összességében úgy 30 percen keresztül kontrolláltuk a mérkőzést. Ám a negyedik elején volt egy rossz öt percünk, ezt kihasználva visszajött a meccsbe a remekül küzdő Honvéd, végül Benke két extra triplájának köszönhetően nyertük meg ezt a nehéz összecsapást – nagyon kellett a szurkolóink segítsége a hajrában. Ki fogjuk elemezni, hogy a Honvéd hogyan tudott ennyi hibába belekényszeríteni minket.

Zlatko Jovanovic: – Gratulálok a Falco megérdemelt győzeleméhez! Egy ilyen szintű csapat ellen nem férnek be üresjáratok – nekünk pedig többször is volt, amit például a hajrában is triplákkal büntettek. Jól harcoltunk, van minőség a csapatomban, de tanulni kell a most elkövetett hibáinkból!

A mérkőzés tudósítása a fotókkal ITT!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában