Kosárlabda

2024.01.21. 05:10

Ismét sok sebből vérzett a Körmend

Sütő Dániel

Fotó: Szendi Péter

Mint arról beszámoltunk, az NB I.-es kosárlabda-bajnokság 17. fordulójában az Egis Körmend hazai pályán 70-81-re kapott ki a DEAC-tól. Kocsis Tamás vezetőedző szerint a nehézkes támadásépítések mögött ezúttal is sokat emlegetett problémák álltak. 

Kocsis Tamás: - Nehezen tudtuk építgetni a támadásainkat, elsősorban azért, mert meghatározó játékosok hiányoztak a csapatunkból, másrészt pedig azért, mert ellenfelünk nagyon keményen, agresszíven és fegyelmezetten védekezett. Dolgozunk tovább, hogy minél előbb kimásszunk a gödörből, és elkezdhessük a felzárkózást.

Andjelko Mandic: - A találkozó elején mindkét csapat nagy figyelmet fordított a védekezésre, mi a mérkőzés végéig jól oldottuk meg a feladatunkat. A kritikus pillanatokban is megfelelően koncentráltunk és többnyire jó megoldásokat választottunk. Fontos volt számunkra ez a győzelem, ennek jelentőségét a játékosaim is átérezték.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában