Labdarúgás

2024.01.22. 14:27

Jól sikerült a celli kispályás torna - fotók

Szombaton és vasárnap a hagyományos Cell-Tank Kft. teremlabdarúgó-tornának adott ottont a Celldömölk – legjobb vasi csapatnak a jánosházi M-Flex bizonyult.

Tóth Gábor

Forrás: Cseh Gábor

Két nap alatt 28 kispályás csapat lépett pályára a celli városi sportcsarnokban. A 4+1 fős csapatok 1x18 perces meccseket játszottak, kézilabda kapukra támadtak. A csoportmeccsek után az ötfős csoportokból három-három, a négyfős csoportokból pedig két-két csapat jutott tovább a 16 közé, ahonnan már egyenes kieséses rendszerben folytatódott a küzdelem. Érkeznek résztvevők Sopronból, Tapolcáról, Nagykanizsáról is.

Eredmények, nyolcaddöntők: Lakoma Étterem–Cristiano Pizzéria 2-1, Boba SE–No Name 1-1 – büntetőkkel a No Name jutott tovább, Weeken–Tulip Coffee 0-2, Játék Csatárok Nélük–Kiss Tibor FC 5-1, M-Flex–S1 Ingatlan 2-0, Zöld Sasok–Unicum Kft. Vép 2-1, Kéttornyúlak–Vektor Bau  1-1 – büntetőkkel a Vektorbau jutott tovább, Kanizsa Flow–Jugend 2-1. Negyeddöntők: Lakoma–M-Flex 0-3, No Name–Zöld Sasok 2-3, Tulip–Vektorbau 1-1 – büntetőkkel a Vektor Bau jutott tovább, JCSN–Kanizsa Flow 0-6. Elődöntők: M-Flex–Vektorbau 0-2, Zöld Sasok–Kanizsa Flow 0-4. Bronzmeccs: M-Flex–Zöld Sasok 3-1. Döntő: Vektorbau–Kanizsa Flow 5-1.

Cell-Tank Kft. teremlabdarúgó-torna, végeredmény: 1. Vektorbau (Tapolca), 2., Kanizsa Flow (Nagykanizsa), 3. M-Flex (Soós Benjamin, Kiss Ádám, Szántó Rolnad, Manganelli Attila, Marsai Máté, Péter Márk, Kovács Adrián, Varga Patrik/Jánosháza), 4. Zöld Sasok (Vajda Mátyás, Büki Martin, Czöndör Bálint, Lőrincz Gábor, Szakál Erik, Szép Dániel, Balázsi Krisztián, Őri Ákos, Németh Olivér/Celldömölk).

Különdíjasok, legjobb kapus: Szabó Ádám (Verktor Bau). Gólkirály: Kollár Péter (Kanizsa Flow). Legjobb játékos: Szántó Roland (M-Flex).

– Jól sikerült a torna, a 16 között már minden csapat jó erőt képviselt, sportszerű, színvonalas meccseket játszottak a résztvevők – összegzett Manganelli Zsolt főszervező. – Ráadásul mindkét nap telt ház előtt, remek hangulatban zajlottak a mérkőzések. A visszajelzések alapján úgy tűnik, hogy a játékosok, a csapatvezetők elégedettek voltak a szervezéssel, a körülményekkel, mindenki várja a folytatást – megpróbáljuk jövőre is megrendezni a tornát. A mezőnyt több különböző szintű vármegyei bajnokságban szereplő csapat színesítette – náluk már a felkészülés részét képezte a torna. Érdekesség, hogy a Vektor Bau úgy nyert, hogy a nyolcaddöntőből és a negyeddöntőből is büntetőkkel jutott tovább – nagy szerencséje volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában