Foci

2024.01.14. 14:47

Kecskemétre igazolt a volt Haladás-támadó

A labdarúgó NB I.-ben szereplő Kecskeméti TE hivatalos oldalán jelentette be a volt Haladás-támadó, Derekas Zoltán szerződtetését.

Pum András

Fotó: Unger Tamás

Derekas Zoltán az FTC utánpótlásában pallérozódott, az NB III-as tartalékcsapatig végig járta a lépcsőfokokat, 2015-ben mutatkozott be a felnőttek között. A Ferencvárostól az NB II-es Soroksárhoz vezetett az útja, ahol négy esztendőt húzott le, 2021 nyarán lett az NB I-es Mezőkövesd játékosa és bemutatkozott az élvonalban. A szezon felénél Csákvárra adták kölcsön, majd 2022 nyarán Szombathelyre igazolt. A Haladásnál 28 tétmérkőzésen 4 gólnál és 3 gólpassznál járt, amikor tavaly márciusban elszakadt az elülső keresztszalagja. Sérülése miatt a tavaszi szezon hátralévő részét és az őszt is ki kellett hagynia. Majd decemberben fizetés elmaradás miatt feljelentette a Haladást – most szabadon igazolható játélkosként kerülz Kecskemétre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában