Kosárlabda

2024.01.21. 06:15

Két edzői, és egy hazai játékos nyilatkozata a Falco-Szeged meccs után

Tóth Gábor

Fotó: Unger Tamás

Milos Konakov: - Elégetett vagyok a játékosaimmal, a látottakkal. Negyven perc alatt nem volt olyan periódusa a meccsnek, amikor kétszer egymás után hibáztunk volna. Jó ritmusban játszottunk, csapatként dolgoztunk, keményen védekeztünk, gyorsan mentünk át támadásba – le a kalappal a játékosaim előtt, és jár a köszönet a szurkolóknak! De nem szabad, és nem is fogunk lassítani a folytatásban, szerdán következik az Alba elleni kupameccs!

Nikola Lazics: - Különösebben nincs mit mondnom... A Falco már az elején bebizonyította, hogy a bajnokság legjobb csapata. Már az első negyedben nagy előnyre tett szert, korán eldöntötte a meccset. Ezt a mérkőzést minél előbb el kell felejtenünk, és készülnünk kell a folytatásra, a hétközi kupameccsre.

Benke Szilárd: - Remekül kezdtük a meccset, maximálisan betartottuk a taktikai utasításokat, a két amerikai kisembert például hatékonyan semlegesítettük. A jó kezdés után jó ritmust fogtunk, mindenki kivette a részét a győzelemből, így senkinek nem kellett túljátszania magát. Lendületből, jó formában megyünk neki az Alba elleni kupameccsnek – és remélem, hogy szerdáig kitart a jó dobóforma is!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában