Labdarúgás

2024.01.24. 22:06

NB III.: edzésben a HVSE

Edzőmeccset vesztett a Pápa vendégeként a Haladás VSE NB III.-a labdarúgócsapata.

Tóth Gábor

Második felkészülési mérkőzését a Veszprém vármegyei I. osztály 4. helyén álló Pápa vendégeként vívta az NB III.-as HVSE.

Pápai Perutz FC (I.)-Szombathelyi MÁV Haladás VSE (NB III.) 3-2 (0-1). Pápa, felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

HVSE, I. félidő: Pataki - Czuczi, Varga Cs., Kovács B., Macoun - Balogh Á., Varga M., Hende - Szabó M., Horváth D., Pap. II. félidő: Molnár T. - Buzás, Horváth M., Szentkirályi, Vígh - Tóth M., Györe, Ferencz - Hári, Szenczi B., Árvay. Edző: Szenczi Imre.

Szombathelyi gólszerzők: Pap, Szenczi B.

Sok helyzet hozó, hajtós jó meccset vívtak a felek - mindkét csapat felvállalta a nyílt játékot. Az első félidőben szép támadás végén a szombathelyiek szereztek vezetést Pap Márton góljával, a második félidő elején viszont egyenlített a harcos házigazda. Szenczi Bence átlövésével aztán ismét előnybe került a Haladás. De nem állt be védekezni, ment előre az újabb gólért - amit a hajrában két kontragóllal büntetett, és nyert a házigazda.

- Jó meccset játszottunk, ügyeltünk arra, hogy mindenki hasonló terhelést kapjon, és sok fiatal jutott lehetőséghez - értékelt a HVSE edzője, Szenczi Imre. - Nem az eredményen volt a hangsúly, igyekeztük kihajtani magunkat. Láttam pozitív dolgokat, de azt is kiderült, hogy sokat kell még dolgoznunk - mind a támadójátékunkon, mind a védekezésünkön akad javítanivaló. De van időnk dolgozni, és szerencsére motiváltak a srácok.

A HVSE szombaton 17 órakor az osztrák Zuberbach gárdáját fogadja soros edzőmeccsén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában