Labdarúgás

2024.01.23. 14:02

Öregfúktornát nyert a zöld-fehér gárda - a Fradit és a Tapolcát is verte a Haladás

A Haladás Öregfiúk csapata nyerte meg a 8. Novák Dezső Teremlabdarúgó Emléktornát – a szombathelyi gárda Tapolcát és a Ferencvárost is legyőzte.

Tóth Gábor

Forrás: VN

Nyolcadik alkalommal rendezték meg Tapolcán a Novák Dezső Teremlabdarúgó Emléktornát. Ismert futballistákat, szórakoztató, gólokban gazdag mérkőzéseket láthatott a kilátogató közönség. A korábbi hét tornát megnyerő FTC, a házigazda Tapolca és a Haladás alkotta a mezőnyt – mindenki játszott mindenkivel (1x30), mind a három gárda komolyan vette a küzdelmeket. De a Haladás kiemelkedett a mezőnyből, és megszakította a Fradi győzelmi sorozatát. Érdekesség, hogy a szombathelyi csapatban négy olyan játékos is szerepelt, akik először öltötték magukra az öregfiúk mezét.

Eredmények, Haladás Öregfiúk–Ferencváros Öregfiúk 9-2. Szombathelyi gólszerzők: Lengyel M. 2, Németh Sz. 1, Halmosi P. 1, Németh R. 2, Schimmer Sz. 2, Manganelli A.

A Haladás mindjárt a mérkőzés elején megszerezte a vezetést – és lendületben maradt. Már féltucat gólnál tartott, amikor a Fradi szépíteni tudott. Az utolsó tíz percben még három gólt rámolt be a Haladás, amire a Ferencváros egyszer tudott válaszolni.

Forrás: VN

Haladás Öregfiúk–Tapolca Öregfiúk 9-2. Szombathelyi gólszerzők: Steiner Zs 2., Józsi Z., Halmosi P., Horváth R. 2, Németh R., Lengyel M. 1, Pál S.

Tíz perc szünet volt a két meccs között. Az első öt percben nem született gól. A Haladás szerzett vezetést, de gyorsan egyenlített a házigazd. Majd lassan átvette az irányítást a vasi gárda, sorra rúgta a szebbnél szebb gólokat – a hazaiak nem tudták tartani a lépést.

Tapolca Öregfiúk–Ferencváros Öregfiúk 8-8 – büntetőkkel a Tapolca győzött.

8. Novák Dezső Teremlabdarúgó Emléktorna, végeredmény: 1.  Haladás Öregfiúk, 2. Tapolca Öregfiúk, 3. Ferencváros Öregfiúk (Horváth Gergő, Nyilasi Bálint, Ebedli Zoltán, Tobak Csaba, Lengyel Béla, Zsolnai István, Tóth Zsolt, ifj. Ebedli Zoltán, Pogány László, Nyilas Elek, Rab Tibor, Pogány László, Judik Péter, Gyepes Gábor, Szokolai László vezetőedző).

A Haladás Táncsics András csapatvezető-edző irányítása mellett a Németh Gábor, Horváth Róbert, Németh Szabolcs, Halmosi Péter, Németh Richárd, Schimmer Szabolcs, Steiner Zsolt, Pál Sándor, Józsi Zoltán, Manganelli Attila, Lengyel Miklós játékoskerettel nyerte meg a tornát. A csapatot kisebb delegáció kísérte el Tapolcára: Sebestyén Péter (Haladás öregfiúk elnöke) Halmosi Zoltán, Halmosi Zoltánné, Királyné Wágner Irma, Gerencsér Ferenc (Haladás öregfiúk tiszteletbelei elnöke), Bujtorné Zsuzsa, Marton János, Szabó Ferenc, Reiner László, Táncsics Réka.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában