Kosárlabda

2024.02.13. 12:42

Erőre kapott a CVSE

Az NB II.-es kosárlabda-bajnokság 9. fordulójában idegenben zárta le nyeretlenségi szériáját a CVSE Vulkán Fürdő, amely kiütéses győzelmet aratott.

Sütő Dániel

Forrás: VN/CVSE Vulkán Fürdő/Szabó Enikő

Bonyhádi KSE–Celldömölki VSE Vulkán Fürdő 46-72 (14-13, 15-23, 10-24, 7-12). Bonyhád, NB II.-es kosárlabda-mérkőzés, vezette: Csallóközi, Domokos.

CVSE: Süle 2, Tömböly 35/12, Kasza 6/3, Horváth L. 8,  Orbán 2. Csere: Szabó 17/9, Juranits –, Horváth R. 2, Bosnyák –, Bakonyi –. Edző: Grebenár Péter.

Első győzelmére készült tavaszi idényben a celli gárda, amely győzelmi esélyekkel utazott Bonyhádra. Külön öröm volt vendég oldalon, hogy Szabó Bence annak ellenére vállalta a játékot, hogy a térde – finoman fogalmazva – nem a legjobb állapotban van.  Bár óvatosan mozgott, remek irányító munkát végzett támadásban és védekezésben egyaránt. Az első félidő még szorosan alakult, szünet után azonban kijött a két csapat közti erőbeli különbség, szigorított védekezésén a CVSE, amely több labdát is szerzett, ezekből könnyű kosarakat ért el és végül fölényesen nyert. Tömböly Dávid extra teljesítménnyel járult hozzá a vasiak sikeréhez, 35 pontot jegyzett, 4 alkalommal távolról talált be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában