Teremtorna: a Kinizsi végzett az első helyen

2024.02.06. 13:23

Féltucat együttes vett részt a szentgotthárdi teremlabdarúgó-tornán

A Kinizsi SK nyerte a VIII. Kis Édes Cuki Szentgotthárd Női teremlabdarúgó-tornát.

Pum András

A tornagyőztes Kinizsi gárdája

Forrás: Tófeji Zsolt

 


Az Alpokalja Kupa keretein belül került megrendezésre a VIII. Kis Édes Cuki Szentgotthárd Női Kupa, melyre hat csapat nevezett: a Vép, a SzaSza Pizza Celldömölk, a Gersekarát, az Aranylábú Vastyúkok SE (Sárvár), a Kinizsi SK (Gyenesdiás) és a Soproni VSE. A helyezések körmérkőzések során dőltek el, a magabiztos, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó Kinizsi SK szerezte meg veretlenül az aranyérmet, A második-harmadik hely sorsa az utolsó mérkőzésen dőlt el, a második helyet a Vastyúkok a SzaSza Pizza elleni 1-1-es döntetlennel őrizte meg a végletekig kiélezett mérkőzésen.

Végeredmény: 1. Kinizsi SK, 2. Aranylábú Vastyúkok SE, 3. Szasza Pizza Celldömölk, 4. Gersekarát, 5. Soproni VSE, 6. Vép.

A győztes csapattagjai tagjai: Schwarczenbarth Petra, Takács Dalma, Szeibert Noémi, Szíjártó Dorina, Hetyei Csenge, Bránát Anikó, Melus Bianka. Gólkirálynő: Nagy Bianka (SzaSza Pizza), legjobb kapus: Jobb Szilvia (Aranylábú Vastyúkok SE.). Legjobb Játékos: Hetyei Csenge (Kinizsi SK).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában