Röplabda

2024.02.21. 13:01

Szombathelyi röpicsapatok fekete napja

Az NB II.-es női röplabdabajnokság felsőházi rájátszásában szettgyőzelem nélkül bukott el Tatabányán a Haladás VSE, míg az alsóházban a hazai pályán játszó, szintén szombathelyi SZoESE sem járt sikerrel.

Sütő Dániel

Forrás: MRSZ

Tatabánya RSE–Haladás VSE 3:0 (14, 15, 13). Tatabánya, 60 néző, NB II.-es női röplabdamérkőzés, vezette: Selega.

Haladás VSE: Kőrösi, Tóth B., Héjj, Marton, Horváth B., Németh A. Csere: Bánfi, Kocsis, Varga N., Ragasits. Edző: Dr. Mucsi Péter.

Január 6-án találkozott utoljára a két csapat, akkor nagy csatában, 3:2-re nyert a házigazda TRSE. Ezúttal gyengébb napot fogott a Haladás, amelynek most nem sikerült megszorongatnia a jó erőkből álló Tatabányát. A hazaikkal szemben a Haladás vesztét egyrészt a gyenge nyitások jelentették, illetve a hálónál és ütőerőben is felülmúlta a Tatabánya a vendégeket, akik legközelebb a Jászberényt fogadják.

Szombathelyi Egyetemi SE–Röpisuli Sportegyesület 0:3 (-12, -10, -12). Szombathely, Dr. Gál László Egyetemi Sportcsarnok, 50 néző, NB II.-es női röplabdamérkőzés, vezette: Nagy.

SZoESE: Imre, Wölfer Horváth K., Gábriel, Dóka, Donáczi. Csere: Fülöp, Fatér, Tauker. Edző: Bodzer Attila.

Három fontos, ponterős játékosa nélkül kellett kiállni az egyetemista lánycsapatnak az ajkai gárdával szemben. Teljes kerettel talán méltó ellenfele lehetett volna a SZoESE a Röpisulinak, így azonban meglehetősen egyoldalú lett a meccs. A vendégek magabiztos játékkal, eléggé simán nyerték meg mindhárom szettet, komoly megerőltetés nélkül arattak győzelmet. Bodzer Attila abban bízik, hogy amennyiben visszatérnek hiányzó játékosai, szoros csatára kényszeríthetik legközelebb az UNI Győr-SZESE-t idegenben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában