Labdarúgás

2024.03.02. 09:00

A Budaörs a vendég

A női labdarúgó NB I. tavaszi nyitányán, a 13. fordulóban szombaton 11 órai kezdettel a Haladás Viktória a Budaörsi SC-t fogadja.

Pum András

A szombathelyi együttes 15 ponttal a 6. helyen áll a tabellán, míg a Budaörs öt ponttal az utolsó, 12. helyen tanyázik.  Az őszi bajnokin a szombathelyiek Marlo Sweatman és Csizmadia Zsófia góljával 2-0-ra nyertek. A papírforma ezúttal is vasi győzelmet ígér.

– Nem szeretek a papíformával foglalkozni, sem akkor, amikor mi vagyunk az esélyebbek, sem akkor, amikor ellenfelünk – mondta Markó Edina, a Haladás Viktória vezetőedzője. – Minden meccsre ugyanúgy készülünk, nem teszünk különbséget jobb és gyengébb csapat között. Az első meccs mindig fontos, természetesen nyerni szeretnénk. A Budaörs számára mindenbajnoki élet-halál harc, már csak ezért is nehéz dolgunk lesz. Hat játékosunk a napokban érkezett vissza a korosztályos és felnőttválogatottoktól, a meccs előtt csak egyet tudnak edzeni velünk. Ráadásul Novák Luca az U19-es válogatottal Portugáliában megsérült, elszakadt a bal térdében a keresztszalagja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában