Labdarúgás

2024.03.09. 13:00

HVSE–Sopron NB III.-es derbi

Az NB III.-as labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a Szombathelyi MÁV Haladás VSE a szomszédvár Sopront fogadja vasárnap 12 órakor a Kenderesi utcai pályán.

Tóth Gábor

A bentmaradásért küzdő HVSE remekül kezdte a tavaszt, az előző játéknapon ugyanis a Kelen vendégeként aratott 3-2-es győzelmet – úgy, hogy a házigazda a szünetben még 2-0-ra vezetett. A Sopron a 12., a Haladás a 13. a tabellán, a két csapatot két pont választja el. Ősszel a HVSE 5-1-ra kapott ki Sopronban.

– Szomszédvári rangadót vívunk, ráadásul a tabellán is közvetlen riválisok vagyunk, vagyis fontos meccs vár ránk – mondta Szenczi Imre, a HVSE trénere. – A Kelen elleni diadalnak csak akkor van igazán értéke, ha ismét begyűjtjük a három pontot – és csak akkor van esélyünk a győzelemre, ha a fiúk úgy teljesítenek, mint a Kelen ellen a második félidőben. Felkészülten motiváltan várjuk a meccset, szeretnénk visszavágni az őszi vereségért. Várjuk a szurkolóinkat is! Pap Márton eltiltott, Varga Csaba még sérült, de az edzéseket végre elkezdő Ferencz Zoltán már leülhet a kispadra

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában