Kosárlabda

2024.03.24. 07:28

Így értékelték az edzők a Falco - Körmend rangadót

Tóth Gábor

Forrás: Unger Tamás

Milos Konakov: – Tudtuk, hogy a Körmend nincs könnyű helyzetben, felforgatott kerettel érkezik. De nekünk ez egy fontos meccs volt, győznünk kellett, győztünk is, gratulálok a fiúknak – a válogatott szünet után ez volt az első mérkőzés, amelyen 40 percen keresztül koncentráltunk. Ez meg is látszódott az eredményen. És köszönöm a szurkolóknak, ezt a remek hangulatot. Az Alba veresége miatt már megnyertük az alapszakaszt, ezért lesz egy extra hetünk készülni a kupára – amit igyekszünk kihasználni!

Kocsis Tamás: – Sajnálom ezt a mai vereséget, tudjuk jól, hogy mennyire fontos ez a meccs a szurkolóinknak – nekünk is nagyon fáj az eredmény. Már az első félidőben komoly hátrányt szedtünk össze, pedig lehetett volna szorosabb is az állás a szünetben – nagyon sok büntetőt, tiszta ziccert rontottunk. A szünetben már láttam a fiúkon, hogy a többi eredmény ismeretében, illetve a nagy különbség miatt már nem itt járnak a gondolatok. De ígérem: mindent meg fogunk tenni azért, hogy a Pécs elleni ki-ki meccsünket megnyerjük a jövő héten!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában