Beharangozó

2024.03.22. 11:37

Sorozatban 22. sikerére hajt az SZKKA gárdája

A női NB I/B.-s kézilabda-bajnokság 22. fordulójában szombaton 18 órától a PTE-PEAC együttesét fogadja a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia alakulata.

Sütő Dániel

Fotó: © Cseh Gábor

Múlt hétvégén csak az első félidőben tudta tartani a lépést a házigazda DVSC U19 az SZKKA-val, a másodikban elfáradt a hajdúsági csapat, amelyet felőröltek a vasi vendégek (22-38). Kulcsár Dorottya szerint a második félidei teljesítményével elégedett lehet a szombathelyi csapat.

– A Pécs ellen is, ha védekezésben kellően agresszívak leszünk és abból ismét gyprs gólokat tudunk szerezni, akkor itthon tartjuk a két pontot – tekintett a soron következő szombati mérkőzés elé az SZKKA játékosa. – Várjuk szurkolóinkat, akik mindig sok erőt adnak nekünk a lelátóról.

A PTE PEAC jelenleg a 12. helyet foglalja el a tabellán hat győzelemmel, egy döntetlennel és 14 vereséggel. Legutóbb hazai pályán 11 góllal maradtak alul (19-30) a szombathelyiek közvetlen riválisával, az Esztergommal szemben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában