Foci

2024.03.10. 19:40

Szentgotthárdi és nádasdi utánpótlás-siker az U9-es és U11-es teremfoci-tornán

U9-es és U11-es korosztályban mérték össze erejüket az együttesek.

Pum András

Fotó: Bana Ferenc

Az U9-eseknél a Szentgotthárd, az U11-eseknél a Nádasd nyerte a Szentgotthárd Utánpótlás Kupa korosztályos teremlabdarúgó-tornát.
Öt csapat – Szentgotthárd, Rábatótfalu, Nádasd, Őriszentpéter, Kék Sünik (Körmend) – vett részt az U9-es együttesek számára első alkalommal kiírt Szentgotthárd Utánpótlás Torna teremtornán. A helyezések körmérkőzés formájában dőltek el. A Szentgotthárd nagyszerű formában, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtva 19 lőtt és egy kapott góllal, pontveszteség nélkül nyerte a tornát a Nádasd és Rábatótfalu előtt. A csoportban gólgazdag mérkőzések születtek.

Fotó: Bana Ferenc


Az U9-es korosztály végeredménye: 1. Szentgotthárd, 2 Nádasd, 3, Rábatótfalu, 4. Kék Sünik (Körmend), 5. Őriszentpéter
A győztes szentgotthárd csapat tagjai: Vörös Tamás, Senkó Olivér, László Ármin, Závecz Péter, Hermánszky Levente, Kovács Miló, Hompasz Máté, Krajczár Nimród, Nagy Keve, Kern Barnabás. Edző: Moldován Zsolt és Tóth Levente
Különdíjak. Gólkirály: Krajczár Nimród (Szentgotthárd), legjobb kapus: Farkas Benedek (Rábatótfalu), legjobb játékos: Táncos Balázs (Nádasd).
Az U11-es korosztálynál már inkább a stabil védekezésen és abból induló támadásokon volt a hangsúly, amely a mérkőzések végeredményein is megmutatkozott. A tíz mérkőzésből csak három alkalommal született egynél nagyobb gólkülönbség, a többi mérkőzésen több esetben döntetlen vagy 1-0-s eredmény született. A csoportgyőztes Nádasd lett három győzelemmel és egy döntetlennel
Az U11-es korosztály eredménye: 1 Nádasd, 2. Őriszentpéter, 3. Szentgotthárd,  4. Kék Sünik (Körmend), 5. Rábatótfalu.
A győztes nádasdi csapat tagjai: Földes Gergő, Táncos Zoltán, Táncos Balázs, Jáger Ármin, Szabó Zalán, Meskó Levente, Subosits Gábor, Dévai-Bukó Bence, Subosits Márton. Edző: Rosta István. Különdíjak. Gólkirály: Káldi Dorián (Őriszentpéter), legjobb kapus: Czotter Tamás (Szentgotthárd), legjobb játékos: Jáger Ármin (Nádasd).
A tornát Tófeji Zsolt szervezte, illetve a Szentgotthárdi Sport és Turisztikai Nonprofit Kft. és  Szentgotthárd Város Önkormányzat égisze alatt futott a viadal. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában