Asztalitenisz

2024.04.16. 13:12

Fájó celli vereség az Extraligában

A férfi asztalitenisz Extraliga rájátszásában a Celldömölki VSE szoros mérkőzésen kapott ki az MTE vendégeként.

Pum András

Forrás: Pexels

MTE-1904 Hoffer–Celldömölki VSE-Vulkán Fürdő 4:3. Mosonmagyaróvár, férfi asztalitenisz Extraliga-mérkőzés, felsőházi rájátszás, 2. forduló.

Páros: Gerold, Ócsai–Jakab, Huzsvár 3:1 (1-0). Egyéni, 1. forduló: Németh P.–Jakab 1:3, Gerold–Huzsvár 2:3, Ócsai–Baranyai 3:1 (2-2). 2. forduló: Németh P.–Huzsvár 1:3, Ócsai–Jakab 3:1, Gerold–Baranyai 3:1 (4-3).

Rosszul kezdődött a mérkőzés a vasiak számára, a párost ugyanis a hazaiak nyerték meg. Az első egyéni fordulóban Jakab János és Huzsvár Erik is nyert, így a celldömölkiek fordítottak. Baranyai kikapott, az első kör után 2:2 volt az állás. A második fordulóban Huzsvár jó játékkal nyert, Baranyai veszített, így a mindent eldöntő mérkőzést  Jakab a hazaiak fiatal játékosával, Ócsaival vívta. Az első szettet a papírformának megfelelően Jakab nyerte, ám a következő három összecsapást már Ócsai, holott a vasiak asztaliteniszezőjének többször is volt esélye, hogy behúzza  a meccset. A Celldömölk így végül fájó vereséget szenvedett Mosonmagyaróváron. Győzött: Ócsai 2, Gerold 1,  Gerold–Ócsai, illetve Huzsvár 2, Jakab 1.

A harmadik helyen álló Celldömölk a következő, 3. fordulóban május 3-án 17 órai kezdettel a második helyezett Komló Bányászt fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában