Helyi sport

2024.04.10. 13:04

Futsal: három edzőmérkőzés

A decemberben kezdődő Európa-bajnoki selejtezőkre készülő magyar futsalválogatott szlovákiai felkészülési tornán vesz részt – négy HVSE-játékossal a keretében.

Tóth Gábor

A felkészülési tornának a magyar határhoz közeli Somorja ad otthont. A házigazda Szlovákia mellett, Magyarország, Svédország és Csehország lép pályára – mindenki játszik mindenkivel. Sergio Mullor szövetségi kapitány ezúttal a Haladás VSE négy futballistájának postázott meghívót: Alasztics Marcell, Hadházi Sándor, Szalmás Zoltán és Rutai Balázs kapott helyet a nemzeti csapat keretében. Több rutinosabb játékos ezúttal nem tart a válogatottal, mint például a szombathelyi csapatból Dróth Zoltán és Vas Ádám.

– Az idény utolsó összetartásán komoly kihívás vár a csapatra, hiszen négy nap alatt három nehéz mérkőzést játszunk – nyilatkozta a Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos honlapján Sergio Mullor szövetségi kapitány. – Azt szeretném látni, hogy a válogatottunk minden szempontból megfelel a nemzetközi követelményeknek – hiszen decembertől már magas szinten kell játszanunk az Eb-selejtezőkön.

Menetrend, szombat, 16.00: Szlovákia–Magyarország. Vasárnap, 16.00: Magyarország–Svédország. Kedd, 14.00: Magyarország–Csehország. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában