Futsal

2024.04.20. 17:13

Futsal: HVSE-Kecskemét rangadó az első helyért!

Az NB I.-es futsalbajnokság felsőházi rájátszásának 8. fordulójában a Haladás VSE a Kecskemétet fogadja hétfőn 18.30-kor.

Tóth Gábor

A válogatott felkészülési mérkőzései miatt beiktatott bajnoki szünet után folytatódik a pontvadászat. A címvédő, éllovas Haladás rögtön rangadóval kezd, ugyanis a második helyezett Kecskemétet látja vendégül – a két élcsapatot csak egyetlen pont választja el egymástól. A Kecskemét parádésan teljesít a rájátszásban, még veretlen, többek között a Haladást is legyőzte (4-3). Ezért is lett szoros a csata az első helyért. Sőt, jelen pillanatban úgy tűnik, hogy ez a két csapat játssza majd a bajnoki döntőt. Az ellenfél kiváló keretet rakott össze, felvonultat rutinos futsallistákat (Bencsik Roland, Rigó László, Suscsák Máté) van remek légiósa (Tomic Aleksandar) és több válogatott játékosa (Pál Patrik, Fekete Márk, Kajtár Mátyás). Komoly erőpróba vár a Haladásra – de természetesen esélyesként lép pályára.

A felsőházi tabella állása: 1. HVSE 21 pont, 2. Kecskemét 20, 3. Berettyóújfalu, 4. Nyíregyháza 10, 5. Debrecen 8, 6. Veszprém 7.

A Haladásnak még három meccse van hátra a rájátszásból. A menetrend, április 22., hétfő 18.30: HVSE–Kecskemét. Április 26., péntek, 18.30: Veszprém–HVSE. Május 6., hétfő, 18.30: HVSE–Debrecen. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában