Labdarúgás

2024.04.15. 13:50

Hatvan percig a Haladásé volt a mérkőzés

Noha 1-0-ra vezetett, a 89. percben kapott gól miatt pont nélkül maradt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia (1-2) otthonában a Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgócsapata.

Pum András

Nyíri Vince sérüléséig jól játszott

Forrás: Unger Tamás

Peches vereséget szenvedett Szegeden a Szombathelyi Haladás: a vasiak a sokáig vezettek és a 89. percben is még 1-1 volt az eredmény, ám végül 2-1-re a hazaiak nyertek. A zöld-fehérek vezetőedzője, Aleksandar Jovic szerint jó meccset vívtak a csapatok.

– Intenzív, jó iramú mérkőzést láthattak a nézők, sok gólhelyzettel – mondta Jovic. – Az első félidőben és a második játékrész első negyedórájában mi irányítottuk a játékot. Sőt, a második félidőben, 1-0-ás vezetésünknél még volt két nagy gólszerzési lehetőségünk. Sajnos nem sikerült megszereznünk a második találatot – pedig akkor másként alakult volna a meccs. A hazaiak idővel elkezdtek veszélyesebben futballozni, nyomást helyeztek ránk. Sajnos – sérülések miatt – kényszerű cseréket kellett végrehajtanom. A szegediek is cseréltek, viszont az ő játékosaik jól szálltak be a meccsbe, minőségi változtatások voltak. Összességében szerintem egy pontot megérdemeltünk volna, le a kalappal a fiúk előtt, az utolsó percig harcoltak.

A labdarúgó NB II. további eredményei: Kazincbarcika–Nyíregyháza 0-1, Ajka–Csákvár 0-1, Budafok–ETO FC Győr 2-1, Mosonmagyaróvár–Budapest Honvéd 0-2, Pécs–Tiszakécske 1-0, Soroksár–Siófok 2-0. A Vasas–Kozármisleny mérkőzés hétfőn, lapzártánk után ért véget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában