Kosárlabda

2024.04.18. 07:00

Kocsis Tamás: mindenki átérezte a meccs fontosságát

Sütő Dániel

Fotó: © Cseh Gábor

Ahogyan arról korábban beszámoltunk az Egis Körmend NB I.-es kosárlabdacsapata a playout második fordulójában 104-96-ra verte a Szegedet, ezzel lezárta hatmeccses nyeretlen szériáját. Kocsis Tamás vezetőedző azt reméli, ezzel a sikerrel átszakadt egy gát.  

Kocsis Tamás: - Nagyon fontos volt számunkra ez a mai győzelem, hat vereség után. A játékosok is átérezték ennek a találkozónak a fontosságát, ami elengedhetetlen volt a sikerhez. Remélem most átszakadt az a gát, amely eddig görcsössé tette a játékunkat. Ma jól dobtunk, a védekezésünk azonban csak részben volt hatékony.

Simándi Árpád: - A védekezésünk csak a második negyedben volt elfogadható, sok pontot kaptunk, ezzel megpecsételődött a sorsunk. Nagyon sokat kell még dolgoznunk azért, hogy hatékony legyen a védőmunkánk, ha ezen a téren nem tudunk előbbre lépni, akkor nehéz mérkőzések várnak még ránk. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában