Kispályás foci

2024.04.03. 13:00

Nyuszi Kupa: a Tormásliget győzött

Sikeresen lezajlott, az Öregfiúk Tormásliget győzelmével ért véget a hagyományos, már 44. Nyuszi Kupa kispályás labdarúgótorna Acsádon.

Tóth Gábor

Fotó: VN

Az Acsád-Meszlen SE húsvét hétfőn rendezte meg a hagyományos kispályás labdarúgó-tornáját, a 44. Nyuszi Kupát. Két pálya várta a résztvevőket az acsádi sporttelepen, 5+1 fős csapatok mecseltek, bármely osztályában szereplő futballista pályára léphetett.

Az idei tornára 11 csapat nevezett – egy hatos és egy ötös csoport kezdte a küzdelmeket. Jól előkészített pályákon, kissé szeles, ám egészen jó, meleg időben futballoztak a csapatok –  természetesen remek hangulatban. Minden csoportból négy-négy csapat jutott tovább, a nyolc között pedig már egyenes kieséses rendszerben folytatódott a küzdelem. Több hasonló képességű csapat meccselt, így kiélezett, izgalmas párharcokat láthattak a szurkolók – a sok jó egyéni teljesítmény mellett.

A döntőben az Öregfiúk Tormásliget 1-1-re végzett az acsádi Mink gárdájával, végül büntetőkkel 2-0-ra arányban a Tormásliget diadalmaskodott. A bronzmérkőzés is nagy csatát hozott: a Noname végül 1-0-ra gyűrte le a szombathelyi Hobbisták együttesét.

A 44. Nyuszi Kupa, végeredménye: 1. Öregfiúk Tormásliget, 2. Mink, 3. Hobbisták, 4. Noname.

A győztes csapat névsora: Neudl Milán, Séfer Márk, Péntek Ákos, Szekeres Martin, Szekeres Kornél, Bazsó Ádám, Bencsics Bálint, Székely Marcell.

Különdíjasok, legjobb játékos: Szekeres Martin (Öregfiúk Tormásliget). Gólkirály: Bazsó Ádám (Öregfiúk Tormásliget – 12 góllal). Legjobb kapus: Baba Ádám (Hobbisták).

Szekeres Martin és Bazsó Ádám az egyéni díjakkal
Fotó: VN

Természetesen jövőre folytatódik Acsád-Meszlen SE hagyományos, népszerű rendezvénye: ha minden a tervek szerint alakul, akkor a következő húsvétkor már a 45. Nyuszi Kupának adhat otthont az acsádi sporttelep.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában