Kézilabda

2024.04.28. 16:06

​Vida Gergő: boldogok vagyunk!

Sütő Dániel

Forrás: Unger Tamás

Ahogy arról beszámoltunk, a női kézilabda NB I/B.-ben hibátlan listavezető SZKKA a Hajdúnánás elleni győzelmével (34-21) biztosan feljutott az NB I.-be, de még nem tekinthető bajnoknak. Vida Gergő a meccs után elmondta, amit megígértek Pődör Zoltánnal a szezon elején, azt teljesítették.

Újabb sikerével az SZKKA szezonbeli 26. mérkőzésén a 26. győzelmét aratta, azaz továbbra is hibátlan, 100 százalékos mérleggel rendelkezik a szombathelyi alakulat az NB I/B.-ben. A hátralevő négy fordulóban még kétszer játszik idehaza (Érd, Orosháza) és kétszer idegenben (Ferencvárosi TC U19, Kispest NKK) Vida Gergő együttese.

Vida Gergő: – Nagyon örülünk és boldogok vagyunk természetesen. Próbálom függetleníteni magam attól, hogy az aranyérem ezzel ugyan még nincs meg és még nincs vége a bajnokságnak, de azt gondolom, hogy az elsődleges célunkat elértük, teljesítettük. Ahogy megígértük év elején a Zolival, hogy ezt a csapatot visszajuttatjuk oda, ahova való, azaz a legjobbak közé, azt a klubvezetéssel, a játékosokkal, a szurkolókkal és a szakmai stábbal, megcsináltuk!

A forduló további eredményei: Kispest–Gárdony-Pázmánd 28-30, DVSC U19–PTE-PEAC 29-21, Esztergomi Vitézek–FTC U19 34-25, Tempo–SZISE 29-35, Orosháza–Érd 24-28, Szeged-Komárom 22-39, Szigetszentmiklós–Eszterházy SC 23-34. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában