Baleset

2024.05.12. 12:07

Villanyoszlopnak csapódott egy autó, elmenekült a sofőr Meggyeskovácsiban - fotók

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Valószínűleg szombatról vasárnapra virradóra, éjfél után nem sokkal történt egy baleset Meggyeskovácsi belterületén, amikor egy jármű egy balra ívelő kanyarban kisodródott, majd egy beton árkot átugratva házfalnak és egy villanyoszlopnak csapódott.

A sofőrnek valószínűleg volt takargatnivalója, ugyanis a cuccait összeszedve, de az összetört autót hátrahagyva elmenekült a baleset helyszínéről.

Az összetört autót végül reggel jelentették be a segélyhívón, illetve úgy tudjuk, hogy az áramszolgáltató felé is több bejelentés érkezett, ugyanis már az éjszaka folyamán elment az áram a környéken.

A baleset helyszínére a rendőrök, a tűzoltók és az áramszolgáltató is kiérkezett. A megrongálódott oszlopot cserélni kell, ezért valószínűleg hosszú időn keresztül nem lesz áram a környéken lévő házakban.

A rendőrök keresik az autó vezetőjét. A balesetben összetört autóból a sofőr jópár értéket magával vitt, amikor elhagyta a helyszínt, de több mindent a rendőrök megtaláltak egy a helyszín közelében lévő kerítés mögé elrejtve. A totálkáros járművet elszállítják a helyszínről.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában